bimë medicinale lakra e detit

Përshëndetje miq! Alga deti është në menunë tonë sot. E doni atë? Sinqerisht...

Vetitë e dobishme dhe shëruese

Shumë njerëz dinë për vetitë e vlefshme të algave të detit. Produkti është i pasuruar me vitamina,...

A janë të shëndetshëm algat e detit të konservuara?

Edhe fëmijët dinë për përfitimet e algave të detit. Mungesa e jodit është një nga problemet kryesore...

Shpërndarja dhe habitati

Lakra e detit ose leshterika është shumë ushqyese dhe e shëndetshme, ka shumë veti shëruese, ...

Sallatë me salcë soje dhe leshterik të thatë

Që kur sallata me alga deti u shfaq në tavolinat tona, ne as nuk kemi...

Laminaria me sheqer (alga deti)

Sin .: alga deti Brown, një produkt ushqimor i dashur nga shumë njerëz, në mjekësi ...

Lakra e detit - alga leshterik

Alga deti (Laminaria) është burimi më i mirë i jodit Përmbajtja e pasur e jodit ndihmon...

Mjaltë bakllava turke me arra - një recetë me një foto të gatimit në shtëpi Bakllava klasike turke me arra

Për të bërë bakllava na duhet brumë filo. Tani nuk do të jetë e madhe ...

harta e faqes
shqiptare anglisht arab boshnjake greke indonezisht Spanjisht italiane koreane Lituanisht mongolisht polonisht sllovake slloven turk Uzbekistan Hindi kroate
Для любых предложений по сайту: [email protected]